недеља, 4. август 2019.

КАМП 3 – ДАН ШЕСТИ – 3. 8. 2019. године


Овај дан био је веома турбулентан. Најпре због кише која је падала сваких пола сата. Међутим, то није сметало да нам у госте дођу планинари из Клуба планинара МЛАДОСТ из Зворника (БиХ), Планинарско-еколошког удружења КОРАК, такође из Зворника и Планинарког клуба ГУЧЕВО и Лознице.

Направљене су две стазе. На дужу и захтевнију стазу планинаре је повео Младен Мићић, председник нашег дружења, док је на краћу стазу планинаре повео Предраг Спасојевић, учитељ.

Дужа стаза је била дуга око 17 километара, док је краћа нешто више од 3 клометра. Међтим, успутно је било разговора о социјалном учешћу планинара и жељи да се шетње планирају тако да се посте старачка домаћинства, да се поразговара са старима, измери им се притисак, донесе нешто неопходних намирница или лекова. Планинари из Планиарског клуба МЛАДОСТ.

За време пешачења, Марица Лукић, преседница Уније жена СНС-а, Славојка Спасеновић, директорка Библиотеке 17. септембар и Драган Јовић, уз несебичну помоћ оних који су остали у кампу, припремили су гулаш за 70 особа, тако да смо могли да послужимо све кампере, планинаре и мештане који су нам се придружили.











Нема коментара:

Постави коментар