четвртак, 25. јул 2019.

КАМП 3 - ПОЗИВ НА ПРВО ПРЕДАВАЊЕ


Поштовани,

Током израде Стратегије развоја туризма општине Мали Зворник, са дипл. архитектом, директорком консалтинг предузећа CTD3 Beograd и експертом из области бањског туризма у Србијим Светланом Драгић посетила нас је и  др Марина Вукин, Универзитет у Београду, Шумарски факултет, и била је презадовољна сарадњом са Младеном Мићићем и Предрагом Спасојевићем из Планинарско-бициклистичког спортског удружења „Шарена Буква“.

То је резултирало даљом сарадњом и жељом др Марине Вукин да помогне рад научно-истраживачког кампа који организујемо од 29. јула до 4. августа 2019. године. Марина Вукин доводи чланове:

MEDICAL SPA ASOCIJACIJE BEOGRAD

Председник асоцијације: прим. др ГОРАНА ИСАИЛОВИЋ

ЧЛАНОВИ тима:
Гордана Пешаљ, туризмолог, специјалиста медицинске естетике;
Зорана Бекрић,  медијатор и лиценцирани водич у шумској медицини,
прим. др Љуба Пресетник, медијатор шумске медицине

Гост: МСц Иван Деспотовић, медијатор шумске медицине, Универзитет у Београду Шумарски факултет.

У ширем смислу, ово је Assotiation of  Forest theraphy of Southeastern Europe – Асоцијација за шумску терапију за регион југоисточне Европе.

Програм: понедељак веце, 29. јул 2019. године, предавања (18 часова):

21. век – век екологије и духовности или: Звони једно Бекетово звоно - или је крај часа, или ћемо се пробудити, предавач др Марина Вукин

Разни концепти враћања природи - Шума леци, прим. др Горана Исаиловић

Уторак, 30. јул 2019. године, преподневни сати, реализација шетње и демонстрација ШУМСКЕ МЕДИЦИНЕ у Доњој Трешњици.

Будући да је реч о оснивачима и зачетницима шумске медицине на Балкану, и да имају жељу да се представе код нас, било би лепо да дође што више људи на предавање и демонстрацију јер је реч о здравственом туризму који је сада хит у свету, а наша општина има прилику да угости овакве предаваче у овом делу Србије.

Нема коментара:

Постави коментар