понедељак, 3. април 2017.

INOVACIJA – AKCIJA – DONACIJA 28. 03. 2017. godine

U utorak, 28. marta 2017. godine, po pozivo Biciklističko-planinarskog kluba BicikLO u okiru projkta CikloSelo, prisustvovao sam završnom događaju „inovaciJA→akciJA→donaciJA“.

Događaj je održan u utorak, 28. marta u Startit centru (Savska 5) u periodu od 11 do 14 časova. 

Cilj ovog događaja je predstavljanje rezultata  projekta  akciJA  –  Grantovi za inicijative pojedinaca, promena koje su one iznedrile, kao i mogućnosti za dalje umrežavanje i saradnju sa partnerskim organizacijama i institucijama.

Posle prezntacija i panel diskusije ostvario sam kontakte sa generalnm direktorima Fondcije za otvoreno društvo i iz Beograda i Beogradske otvorene škole.

Budući da su upoznti  sa mojim učešćem  pomnutom projektu, preloženo mi je da u ime Planinarko-biciklistčkog sportskog udruženja Šrena bukva i škole napravim kontakt sa isim organiacijama i u Zvorniku (BiH) nako čega bi se uključile i opštine Mali Zornik i Zvornik na realizaciji projekata iz oblasti prekogranične saradnje.

U narednim danima dobiću sve potrebne kontakte sa IPA finansijerima („IPA“ predstavlja skraćenicu od Instrument for Pre-Accession Assistance na engleskom jeziku ili IPA, što na srpskom znači Instrument za predpristupnu pomoć).


Нема коментара:

Постави коментар